Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/f/6/booost.be/httpd.www/antoon80/wp-content/themes/Divi3.0/functions.php on line 5806
Select Page

. . . zo ne jonge nonkel van amper t-8-ig?
Er zijn van die mensen waar de jaren geen vat op hebben. De recepten hiervoor koop je niet bij Piet of Pascale, nee, je krijgt ze gratis en voor niks van nonkel Tony. Weinig mensen die zo goed kunnen luisteren, met interesse voor het verhaal van de ‘medemens’, en met milde humor en een hartelijke lach meeleven. Het was zo in de gouden jaren ’60 aan de cake-tafel van dé pépé en marraine (ik zie het ‘rijtje nonkels’ nog zitten), het is tot op heden zo gebleven, zoals ervaren tijdens het jongste Anckaert-feest. “Midden de mensen”, politici leuteren erover, Tony doet het gewoon. En zo blijft hij eeuwig jong, samen met tante Liesbeth, voor eens en altijd een gouden koppel!

Warme wensen uit Limburg,
Cis en Mia