Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/f/6/booost.be/httpd.www/antoon80/wp-content/themes/Divi3.0/functions.php on line 5806
Select Page

Graag sluiten we ons aan bij de grote schare vrienden en kennissen die het vieren van je 80-ste een prachtig idee vinden. Een “prachtig” idee, niet enkel omdat het rijmt op “tachtig”, maar vooral omdat het ons toelaat nog even terug te denken aan tal van mooie momenten , die we samen hebben mogen meemaken en beleven.
Méér nog dan al die herinneringen die op onze harde schijf opgeslagen liggen in mappen als “Vorming en Opleiding – Alta Ripa – Persoonlijkheidstrainingen – Levensschool – Bekaert-Personeelsdienst ” , blijven we echter vooral je levensfilosofie onthouden.
Jouw kijk op leven en werkelijkheid, waarbij je rustig en onverstoorbaar, in woord en daad, “het ZIJN” steeds voorrang geeft op “het HEBBEN”. Volledig in lijn met wat Ed. Hoornik, ooit in een van zijn meest gekende gedichten heeft neergeschreven…
” Zijn is de ziel, is luisteren, is wijken,
Is kind worden en naar de sterren kijken,
En daarheen langzaam worden opgelicht. ”
Wijze woorden die sporen met jouw levensvisie, en die je , in aangepaste vorm, op zachte , vaak humoristische wijze, zonder opdringerigheid, via internet weet te verspreiden.
Doe zo voort, Toon. Blijf ons via E-mail inspireren en begeesteren. En als tegenprestatie krijg je van ons, met medeplichtigheid van Toon Hermans, een boeket, niet met 24 maar met 4 x 20 Rozen. Helemaal voor jou en Liesbeth.