Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/f/6/booost.be/httpd.www/antoon80/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/a/f/6/booost.be/httpd.www/antoon80/wp-content/themes/Divi3.0/includes/builder/functions.php on line 4556 Lieve nonkel Tony, | antoon80 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/f/6/booost.be/httpd.www/antoon80/wp-content/themes/Divi3.0/functions.php on line 5806
Select Page

Warm, gezellig, openhartig, luisterend, denkend, diepgelovig, geliefd….en nog zoveel meer. Beste nonkel….mijn verste herinneringen aan jou zijn die van toffe thuiswachter, toen papa Jacques en uw zus Mimi de deur uit waren en jij als jonge broer op de vijf Holderbeekskes kwam passen in de Vuurkruiserslaan….allicht gene cadeau maar je deed het subliem….je kon ons zelfs aan het plafond ‘plakken’. Ik herinner mij van een hele tijd later de ‘legendarische fietstochten’ van de Blauwe Poort naar de Avelgemstraat in Zwevegem, als ik met mijn broers mocht komen spelen. Man dat was leuk ! Naar jullie warme gezin hebben we steeds bewonderend opgekeken. Je bent altijd onze toffe nonkel gebleven, met een warm hart en een luisterend oor. Dat je nu 80 wordt is ongelooflijk. Griet en ikzelf wensen u nog vele prachtige jaren aan de zijde van tante Liesbeth met Bob en Bie en de kleinkinderen.

Pat en Griet xxx